Bezorger – Citymall Almere

Hoe ziet je dag eruit?

Als bezorger bij Vapiano is het jouw verantwoordelijkheid dat je de maaltijden die onze gasten thuis vanaf de bank bestellen, zo snel mogelijk bij hen aflevert. Dit doe je uiteraard op een vriendelijke manier, terwijl je gebruik maakt van onze elektrische bezorgfiets. Tijdens jouw dienst maak je gebruik van een mobiele telefoon van ons, je krijgt een uniform passend bij de weersomstandigheden. Op rustige momenten help jij in het restaurant met onder anderen het klaarzetten van de pizzadozen en bestellingen aannemen, je kunt ook gevraagd worden om te helpen bij promotionele activiteiten. Dit alles doe je natuurlijk met een glimlach.

Wat vragen wij van jou?

• Je bent betrouwbaar
• Je bent vriendelijk en sociaal
• Je bent representatief en begrijpt dat je tijdens jouw werk altijd het merk Vapiano representeert
• Je bent flexibel beschikbaar
Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben, wij kunnen je alles leren!

Wil je solliciteren?

Zie jij de functie van Bezorger bij Vapiano wel zitten? Dat is mooi, jouw enthousiasme kunnen we goed gebruiken! Hieronder leggen we het sollicitatieproces uit;

Geplaatst op 19 december 2017
Meer over het sollicitatieproces

 

 

  1. Solliciteer door de Vapiano TalentPitch te maken. Tijdens deze online game krijg je een rondleiding en een idee van wat werken bij ons inhoudt, daarnaast krijg je door middel van een aantal spellen een idee van jouw competenties. Wanneer je de sollicitatie volledig hebt afgerond krijg je hier ook een rapport van.
  2. Ben jij de ideale kandidaat, dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een sollicitatiegesprek in de vestiging waar je gesolliciteerd hebt.
  3. Gefeliciteerd! Wij willen jou graag als nieuwe collega! Je krijgt de benodigde documenten doorgestuurd van onze HR afdeling. Wanneer alles compleet is kun je beginnen.
  4. YES! Vanaf jouw eerste werkdag gaan wij jou alles leren wat je moeten weten om een uitstekende Vapianisti te worden. Welkom in ons team!

 

TIPS & TRICS

  • Neem een uurtje de tijd om alle informatie in de TalentPitch goed te horen en in te kunnen vullen.
  • Zorg dat je op een rustige plek bent wanneer je de TalentPitch maakt.
  • Vergeet niet jouw CV te uploaden, eerder is jouw sollicitatie niet compleet
  • Een videopitch MAG, maar moet niet (vinden we wel leuk!)
  • Geef in de TalentPitch duidelijk aan voor welke functie en welke vestiging je solliciteert

SUCCES!