Medewerk(st)er Spoelkeuken – Nieuwe te openen vestiging – Utrecht Leidsche Rijn

Een nieuwe vestiging!

Medio augustus openen wij een nieuwe vestiging in het winkelgebied van Leidsche Rijn. We kunnen niet wachten een gezellig, enthousiast en hard werkend team te vormen.

Hoe ziet je dag eruit?

Als medewerk(st)er spoelkeuken met je verantwoordelijk voor alle afwas die gedaan moet worden in de vestiging. Tijdens jouw dienst zorg je ervoor dat alle borden, bestek, wok pannen, etc. zo snel mogelijk afgewassen worden. Gedurende de drukke tijden haal jij ook de afwas op bij de verschillende stations. Na jouw dienst zorg je dat de spoelkeuken weer helemaal schoon is voor de volgende shift.

Wat vragen wij van jou?

 • Je houdt van hard werken
 • Je bent behulpzaam
 • Je bent flexibel beschikbaar
 • Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben, wij kunnen je alles leren!

Wil je solliciteren?

Zie jij de functie van Medewerk(st)er Spoelkeuken bij Vapiano wel zitten? Dat is mooi, jouw enthousiasme kunnen we goed gebruiken!

Geplaatst op 1 juni 2018
Meer over het sollicitatieproces

 

 

 1. Solliciteer door de Vapiano TalentPitch te maken. Tijdens deze online game krijg je een rondleiding en een idee van wat werken bij ons inhoudt, daarnaast krijg je door middel van een aantal spellen een idee van jouw competenties. Wanneer je de sollicitatie volledig hebt afgerond krijg je hier ook een rapport van.
 2. Ben jij de ideale kandidaat, dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een sollicitatiegesprek in de vestiging waar je gesolliciteerd hebt.
 3. Gefeliciteerd! Wij willen jou graag als nieuwe collega! Je krijgt de benodigde documenten doorgestuurd van onze HR afdeling. Wanneer alles compleet is kun je beginnen.
 4. YES! Vanaf jouw eerste werkdag gaan wij jou alles leren wat je moeten weten om een uitstekende Vapianisti te worden. Welkom in ons team!

 

TIPS & TRICS

 • Neem een uurtje de tijd om alle informatie in de TalentPitch goed te horen en in te kunnen vullen.
 • Zorg dat je op een rustige plek bent wanneer je de TalentPitch maakt.
 • Vergeet niet jouw CV te uploaden, eerder is jouw sollicitatie niet compleet
 • Een videopitch MAG, maar moet niet (vinden we wel leuk!)
 • Geef in de TalentPitch duidelijk aan voor welke functie en welke vestiging je solliciteert

SUCCES!