Shiftleader – Den Haag Buitenhof

Hoe ziet je dag eruit?

De Shiftleader is tijdens zijn of haar shift verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in alle afdelingen van de betreffende Vapiano vestiging. Dit betekent dat jij het restaurant kunt openen en/of sluiten, van alle afdelingen voldoende weet om bij te kunnen springen op drukke momenten, je reageert adequaat bij ziekmeldingen. Naast het leiden van de shift heb je ook de verantwoordelijkheid voor één van de teams (keuken, service, etc.), samen of in overleg met de Restaurant Manager voer je sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken en geef je feedback aan collega’s. Je denkt mee over verbeteringen, aanpassingen, het trainen van nieuwe collega’s etc. Je krijgt een intensieve interne opleiding volgens de Vapiano richtlijnen om je voor te bereiden op deze functie.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een voorbeeld in gastvrijheid
 • Je kunt een jong team motiveren en enthousiasmeren
 • Je bent representatief en begrijpt dat je tijdens jouw werk altijd het merk Vapiano representeert
 • Je hebt ervaring in het leidinggeven aan een team
 • Kennis van HACCP en BHV is een pré
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel beschikbaar

Wil je solliciteren?

Zie jij de functie van Shiftleader bij Vapiano wel zitten? Dat is mooi, jouw enthousiasme kunnen we goed gebruiken!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je CV en Motivatiebrief naar buitenhof@vapianodenhaag.nl

—————————————————————————

English

What does your day look like?

As Shiftleader you will be responsible for managing the daily operations in all departments of this Vapiano restaurant during your shift. This means that you are able to open and close the restaurant and have sufficient knowledge of all departments to be able to assist during busy periods. You will adequately handle sickness and are responsible for one of our departments (kitchen, service, etc). Together with the Restaurant Manager you will conduct job interviews, evaluation interviews and provide feedback to colleagues. You think about possible improvements, training new colleagues, etc. You will be given an intensive internal training according to Vapiano guidelines to prepare you for this position.

What do we ask from you?

 • You set an example with regards to hospitality
 • You are able to motivate and enthusiasm a young team
 • You are representative and understand that you always represent the Vapiano brand during your shift
 • You have managerial experience
 • Knowledge of HACCP and BHV is an advantage
 • You have good communicative skills
 • You are flexible with regards to working hours

Do you want to apply?

Are you enthusiastic about the position of Shiftleader at Vapiano? Good! We can use your enthusiasm!

Are you interested in this position? Mail your CV and Motivation Letter to buitenhof@vapianodenhaag.nl

Geplaatst op 24 juli 2018
Meer over het sollicitatieproces