Operations Manager

Operations Manager Vapiano Nederland

Nieuwe restaurants openen, continue op zoek zijn naar de beste Vapiano beleving voor onze gasten en altijd willen ontwikkelen. Steeds opnieuw nadenken over een efficiënte en fijne manier van werken en openstaan voor veranderingen die ten goede zijn aan het bedrijf.

Dat, is Vapiano, en dat, zoeken wij in een Operations Manager!

Als eindverantwoordelijke voor 5 Vapiano vestigingen in Nederland reis je veel rond en bezoek je ‘jouw’ restaurants op wekelijkse basis. Jij motiveert de Restaurant Managers om het beste uit de restaurants te halen, de cijfers te begrijpen en hierop te anticiperen. Daarnaast focussen jullie je op het enthousiasmeren en blijven ontwikkelen van de Vapianisti. Niet onbelangrijk, je kunt met jouw horeca ervaring ook uitleggen waarom je bepaalde beslissingen neemt.

Je houdt ervan om steeds weer opnieuw naar de werkwijzen te kijken en te beoordelen of dit anders of beter kan. Je zoekt altijd naar de beste communicatie tussen de restaurants en het hoofdkantoor. Ook ben je in staat jouw resultaten in cijfers uit te drukken, te analyseren en op wekelijkse basis toe te lichten.

Ben jij een inspirerende en coachende leider met uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands? Ben jij een echte strateeg, die altijd denkt aan de toekomst? En vind jij het leuk om jouw ervaring en kennis met onze Vapianisti te delen?

Dan worden wij heel blij van jou en raden wij jou aan om te solliciteren!Stuur jouw CV en motivatiebrief naar: hr@vapianonederland.nl

Soort dienstverband: Voltijd

 

Wat zoeken wij in jouw?

Je beschikt over een afgeronde MBO- of HBO-opleiding.

Je hebt bij voorkeur 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent analytisch en kan zeer goed met Excel werken

Je bent in bezit van een rijbewijs

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je CV en Motivatiebrief naar hr@vapianonederland.nl

Geplaatst op 3 augustus 2018
Meer over het sollicitatieproces