Bezorger – Tilburg

Hoe ziet je dag eruit?

Als bezorger bij Vapiano is het jouw verantwoordelijkheid dat je de maaltijden die onze gasten thuis vanaf de bank bestellen, zo snel mogelijk bij hen aflevert. Dit doe je uiteraard op een vriendelijke manier, terwijl je gebruik maakt van onze elektrische bezorgfiets. Tijdens jouw dienst maak je gebruik van een mobiele telefoon van ons, je krijgt een uniform passend bij de weersomstandigheden. Op rustige momenten help jij in het restaurant met onder anderen het klaarzetten van de pizzadozen en bestellingen aannemen, je kunt ook gevraagd worden om te helpen bij promotionele activiteiten. Dit alles doe je natuurlijk met een glimlach.

Wat vragen wij van jou?

• Je bent betrouwbaar
• Je bent vriendelijk en sociaal
• Je bent representatief en begrijpt dat je tijdens jouw werk altijd het merk Vapiano representeert
• Je bent flexibel beschikbaar
Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben, wij kunnen je alles leren!

Wil je solliciteren?

Zie jij de functie van Bezorger bij Vapiano wel zitten? Dat is mooi, jouw enthousiasme kunnen we goed gebruiken!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je CV en Motivatiebrief naar piusplein@vapianotilburg.nl

Geplaatst op 24 oktober 2018
Meer over het sollicitatieproces