Shiftleader – Nieuwe Markt Groningen

Hoe ziet je dag eruit?

De Shiftleader is tijdens zijn of haar shift verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in alle afdelingen van de betreffende Vapiano vestiging. Dit betekent dat jij het restaurant kunt openen en/of sluiten, van alle afdelingen voldoende weet om bij te kunnen springen op drukke momenten, je reageert adequaat bij ziekmeldingen. Naast het leiden van de shift heb je ook de verantwoordelijkheid voor één van de teams (keuken, service, etc.), samen of in overleg met de Restaurant Manager voer je sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken en geef je feedback aan collega’s. Je denkt mee over verbeteringen, aanpassingen, het trainen van nieuwe collega’s etc. Je krijgt een intensieve interne opleiding volgens de Vapiano richtlijnen om je voor te bereiden op deze functie.

Wat vragen wij van jou?

• Je bent een voorbeeld in gastvrijheid
• Je kunt een jong team motiveren en enthousiasmeren
• Je bent representatief en begrijpt dat je tijdens jouw werk altijd het merk Vapiano representeert
• Je hebt ervaring in het leidinggeven aan een team
• Kennis van HACCP en BHV is een pré
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden
• Je bent flexibel beschikbaar

Wil je solliciteren?

Zie jij de functie van Shiftleader bij Vapiano wel zitten? Dat is mooi, jouw enthousiasme kunnen we goed gebruiken! Hieronder leggen we het sollicitatieproces uit;

Geplaatst op 6 december 2018
Meer over het sollicitatieproces