Junior Marketeer – Local Store Marketing – Vapiano Nederland

Vapiano Nederland is een jonge en groeiende organisatie met momenteel 11 restaurants en is onderdeel van een beursgenoteerde onderneming. Hiervoor zijn wij op zoek naar een creatieve local store marketeer voor ons hoofdkantoor op Schiphol Rijk.

Wat ga je doen?

Als junior marketeer LSM ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van lokale marketing activiteiten voor 11 vestigingen, met als doel het verhogen van de brand awareness en het behalen van de KPI’s. Je bent geïnteresseerd in alle facetten binnen het vak. Zowel online als offline marketing komt aan bod. Jij gaat samen met de restaurant managers een plan maken op het gebied van marketing. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van een promotie maar ook voor de vormgeving en de implementatie. Na elke promotie maak jij  een analyse om te kijken of het een geslaagde actie is geweest. Verder bedenk jij het  POS materiaal en kijk je hoe social media jouw bedachte promotie kan ondersteunen. Daarnaast ben jij elke dag bezig om kritisch naar de guest journey van het restaurant te kijken en zorg je ervoor dat de restaurants zich qua POS materiaal aan de richtlijnen van het concept houden. Onze restaurant managers weten jou ook te vinden als zij vragen hebben over customer care. Jij geeft nieuwe medewerkers trainingen in het omgaan met klachten en het verhogen van de kwaliteit van de service.  Verder ben je als junior marketeer LSM altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen binnen het vak en kijk je hoe je deze kan implementeren bij Vapiano.

Wat vragen wij van je?

Jij vindt creatief denken hetzelfde als ademen, je hoeft er niet bij na te denken.  Je weet hoe je problemen moet oplossen en bent een ster in customer care. Je bedenkt een promotie of een campagne, maar weet ook hoe je deze uiting wil vormgeven en moet analyseren.

Verder vragen wij het volgende:

  • Een Afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Hogere hotelschool of Marketing & Communicatie
  • Kennis van operatie en gastvrijheid is een pré
  • Sterk in communiceren
  • Krijgt anderen in beweging, overtuigingskracht.
  • Analytische skills. In staat marketing acties goed te analyseren en de organisatie te voorzien van terugkoppeling.
  • Creatief in het ontwikkelen van marketing activiteiten en drukwerk
  • Bekend met de verschillende programma’s binnen het Microsoft office pakket
  • Ervaring met Photoshop en Indesign is een pré
  • Vloeiend in zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Wat bieden wij je?

Wij bieden jou een brede en afwisselende functie binnen een leergierig en enthousiast samenwerkend team. Je gaat onderdeel uitmaken van een groeiend bedrijf met een passie voor Italiaans eten. Dit biedt jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en lijkt dit je een geweldige uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Jolyn Schrama js@vapianonederland.nl

Uiteraard kun je ook voor verdere vragen naar aanleiding van deze vacature bij bovenstaand mailadres terecht.


Geplaatst op 15 maart 2019
Meer over het sollicitatieproces