Junior Marketeer – Vapiano Nederland

Vapiano Nederland is een jonge en groeiende organisatie met momenteel 11 restaurants en is onderdeel van een beursgenoteerde onderneming. Hiervoor zijn wij op zoek naar een creatieve marketeer voor ons hoofdkantoor op Schiphol Rijk.

Wat ga je doen?

Als junior marketeer ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van nationale marketing activiteiten, met als doel het verhogen van de brand awareness en het behalen van de KPI’s. Je bent geïnteresseerd in alle facetten binnen het vak. Zowel online als offline marketing komt aan bod. Buiten het contactpersoon zijn voor onze social agency, het beheren van onze website en social media kanalen, ben je ook verantwoordelijk voor lopende nationale projecten en ga je kijken  hoe je relevante samenwerkingen aan kan gaan. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor ons loyaliteitsprogramma Vapiano People. Jij weet alle ins en outs van Vapiano People en geeft nieuwe medewerkers trainingen hierover op het hoofdkantoor of in het restaurant. Je bent altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen en kijkt hoe je deze kan implementeren bij Vapiano.

Wat vragen wij van je?

Creatief en strategisch denken is iets wat je goed ligt.  Je bedenkt een promotie of een campagne, maar weet ook hoe je deze uiting wil vormgeven. Na het afronden van een promotie vind je het leuk om deze te analyseren en evalueren met verschillende afdelingen om zo te bepalen of je doelstellingen zijn behaald. Verder vragen wij het volgende:

  • Een Afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Hogere hotelschool of Marketing & Communicatie
  • Kennis van operatie en gastvrijheid is een pré
  • Sterk in communiceren
  • Krijgt anderen in beweging, overtuigingskracht.
  • Analytische skills. In staat marketing acties goed te analyseren en de organisatie te voorzien van terugkoppeling.
  • Creatief in het ontwikkelen van marketing activiteiten en drukwerk
  • Bekend met de verschillende programma’s binnen het Microsoft office pakket
  • Ervaring met Photoshop en Indesign is een pré
  • Vloeiend in zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Wat bieden wij je?

Wij bieden jou een brede en afwisselende functie binnen een leergierig en enthousiast samenwerkend team. Je gaat onderdeel uitmaken van een groeiend bedrijf met een passie voor Italiaans eten. Dit biedt jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en lijkt dit je een geweldige uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Jolyn Schrama js@vapianonederland.nl

Uiteraard kun je ook voor verdere vragen naar aanleiding van deze vacature bij bovenstaand mailadres terecht!


Geplaatst op 15 maart 2019
Meer over het sollicitatieproces