Shiftleader – Leidsche Rijn

 

Als shiftleader ben je tijdens jouw shift verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het gehele restaurant. Je bent een duizenpoot in het regelen en dealt met ziekmeldingen, bestellingen en leveringen. Als shiftleader ben jij het aanspreekpunt voor medewerkers en voor de gasten. Jij weet wat er op elke afdeling moet gebeuren, regelt de pauzes en ondersteund het team door bij te springen tijdens de drukke momenten.

Naast de dagelijkse gang van zaken op alle afdelingen, ben jij verantwoordelijk voor de teams binnen jouw toegewezen afdeling. In overleg met de Restaurant Manager voer je sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken en geef je feedback aan collega’s. Je denkt mee over verbeteringen, aanpassingen, het trainen van nieuwe collega’s etc. Je krijgt een intensieve interne opleiding volgens de Vapiano richtlijnen om je voor te bereiden op deze functie.

 

Een dag uit het leven van..

Kort nadat jij de  deuren hebt geopend van de personeelsingang stappen de eerste medewerkers binnen. Jij checkt of alles de vorige avond netjes is afgesloten en bekijkt het rooster van de dag. Net nadat jij een bakje koffie hebt gezet gaat de telefoon, een zieke pastakok. De eerste uitdaging van de dag. Gelukkig zag je een beldienst op het rooster en schakelt deze direct in. Opgelost. Je gaat verder, telt je kassa’s en controleert of alle afdelingen op schema zijn. Je moet ten slotte wel op tijd open.

Tijdens de lunch help jij je collega bij de pizza met het opnemen van bestellingen en helpt met het aftoppen. Zo houden jullie het tempo erin en beperken jullie de wachttijd. Zodra je collega het onder controle heeft, loop jij de keuken uit om de servicemedewerker te helpen met het recht trekken van het restaurant.

Jouw ochtendshift zit er zo goed als op zodra jij alle afdelingen tijdens jouw shift met pauze hebt gestuurd, het restaurant er netjes uit ziet en jij de aanwezige afdelingen gecheckt hebt op hun dagtaken. Na de shiftoverdracht met de sluitmanager is het dan echt tijd om lekker naar huis te gaan.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een voorbeeld in gastvrijheid
 • Je kunt een jong team motiveren en enthousiasmeren
 • Je bent representatief en begrijpt dat je tijdens jouw werk altijd het merk Vapiano representeert
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel beschikbaar

Wat bieden wij jou?

 • Gezellige en jonge collega’s
 • Een on-the-job inwerk programma
 • Een werkplek waar jij volledig jezelf kunt zijn
 • Makkelijk te combineren werktijden
 • Doorgroeimogelijkheden, zowel in de hoogte als breedte
 • Roosterapp, waarin je makkelijk jouw beschikbaarheid kunt aangeven
 • Informele werkomgeving, waar je leert door te doen!
 • Ervaring opdoen bij een internationale franchise
 • Korting bij alle Vapiano in Nederland

Wil je solliciteren?

Zie jij jezelf wel rondlopen als Shiftleader ? Dat is mooi, jouw enthousiasme kunnen we goed gebruiken!

Mail je CV en Motivatiebrief naar Robbert van der Valk rvdv@vapianoutrecht.nl

Geplaatst op 20 augustus 2019
Meer over het sollicitatieproces