HR Stagiaire – Vapiano Hoofdkantoor

HR stagiaire

“Chi va piano, va sano e va lontano” Dit mooie Italiaanse spreekwoord wil zeggen: ‘Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid.’ En precies die levenshouding tekent de sfeer in onze Vapiano-restaurants, dankzij onze gasten en onze werknemers, de Vapianisti. Dat is al zo sinds 22 oktober 2002, wanneer de eerste Vapiano in Hamburg, Duitsland, haar deuren opende in de ‘Hohen Bleichen’.Vandaag de dag zijn er al meer dan 200 Vapiano vestigingen in 33 landen, in 5 continenten. Voor de toekomst staan er nog veel internationale openingen gepland.

We zoeken over de hele wereld enthousiaste en gepassioneerde mensen die voor onze gasten kunnen zorgen, mensen die hun talenten willen ontwikkelen en zich inzetten om het merk Vapiano nog meer glans te geven. Voor onze Nederlandse Vapiano Restaurants zijn wij op zoek naar een HR stagiaire.

 

Wat ga je doen?

Wij bij Vapiano Nederland zijn bezig met het maken van een grote professionaliseringsslag. Je gaat HR ondersteunen op operationeel gebied.

Daarnaast help je met het waarborgen van het HR beleid vanuit de HR Manager van Vapiano Nederland. Je werkt nauw samen met de HR Manager en de HR medewerker en ondersteunt hem/haar in HR projecten. Daarnaast houd je je bezig met de verwerking van in-, door-, en uitstroom van personeel. Je zorgt er  verder voor dat alle administratie met betrekking tot nieuwe medewerkers en salarismutaties correct verloopt.

 

Wie zoeken wij?

Je bent:

  • Communicatief vaardig
  • Hands-on
  • Een enthousiaste doorzetter
  • Flexibel
  • Betrouwbaar / integer
  • Iemand met mensenkennis

Eisen:

  • Je studeert HBO HRM of een soortgelijke studie;

 

Wat doen wij voor jou?

Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie binnen een jong en steeds groeiende organisatie.

 

Wil je reageren?

Word jij enthousiast als je bovenstaande vacature leest? Ben je in het bezit van (heel veel) pit, ben je flexibel en net als wij, super enthousiast over het horeca leven? Stuur dan je motivatie voorzien van een cv naar mh@vapianonederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op 4 november 2019
Meer over het sollicitatieproces