Hoe ziet je dag eruit?

Als Allround Onderhoudsmedewerker  ben je tijdens jouw shift het manusje-van-alles voor alle voorkomende onderhoudsklussen in onze restaurants. Je houdt een oogje in het zeil, bent verantwoordelijk voor het signaleren van onderhoudswerkzaamheden en komt met een oplossing zodat de operatie in onze restaurants soepel door kan lopen. Het is een zeer veelzijdige en afwisselende functie met uiteenlopende werkzaamheden, van het repareren van gebreken  tot het decoreren van onze restaurants.  Je bent graag bezig en zorgt dat jouw werkzaamheden tijdig en netjes worden uitgevoerd zodat onze restaurants altijd tip top in orde zijn.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde MBO diploma in de Techniek
• Je bent enthousiast en gemotiveerd en weet van aanpakken
• Je bent representatief en begrijpt dat je tijdens jouw werk altijd Vapiano representeert
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Je kunt zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uitvoeren
• Je bent flexibel beschikbaar en inzetbaar

Wil je solliciteren?

Zie jij de functie van Allround  Onderhoudsmedewerker bij Vapiano wel zitten? Mail je motivatiebrief en CV naar walter.vandervalk@vapianorestaurants.nl