Als Restaurant Manager ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen. Je bent van alle markten thuis en vind je weg in zowel de operationele als de administratieve taken.

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat alle Vapianisti goed ingewerkt, opgeleid en gemotiveerd zijn om hun werkzaamheden op een gastvrije manier te kunnen voldoen volgens de Vapiano standaarden. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid dat alle werkzaamheden positief bijdragen aan de uitgangspunten van Vapiano. Je geeft leiding aan een Assistent Restaurant Manager en de verschillende team- en shiftleaders en signaleert behoeften van gasten, je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze problemen op.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het selecteren van nieuwe Vapianisti, uitvoeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken, feedback en waarschuwingsgesprekken, zorgdragen dat het bedrijfsreglement en verzuimprotocol worden nageleefd en natuurlijk bijspringen in een van de stations tijdens de drukke momenten. Verder zijn er nog de financiële en HR rapportages die correct ingevuld en/of aangeleverd moeten worden. Je werkt veel met targets en budgetten, daarnaast zet je je zelf ook in voor de proactieve Marketing acties in jouw eigen vestiging.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Jij word enthousiast van uitdagingen
 • Afgeronde opleiding voor een gastronomisch beroep
 • Ervaring met leidinggeven in de horeca
 • Kennis van HACCP en BHV is een pré
 • Je hebt oog voor kwaliteit en servicebeleving
 • Je bent een voorbeeld voor velen
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk

 

Wat bieden wij jou?

 • Gezellige en jonge collega’s
 • Een on-the-job inwerk programma
 • Een werkplek waar jij volledig jezelf kunt zijn
 • Dynamische werkomgeving
 • Informele werkomgeving, waar je leert door te doen!
 • Ervaring opdoen bij een internationale franchise
 • Korting bij alle Vapiano in Nederland
 • Sporten met korting!

 

Wil je solliciteren?

Zie jij deze functie helemaal zitten? Stuur jou motivatie en cv naar sjd@vapianonederland.nl