oo36oc25tm1hqgj57miume0vwh2xvs

medewerkers aan het woord

Michelle, HR medewerker

Vapianisti sinds september 2012

Je kan wel zeggen dat jij voor Vapiano heel Nederland bent afgereisd. Wat leuk! Vertel eens?

Klopt! In 2012 is mijn Vapiano avontuur begonnen in de keuken van Vapiano Amsterdam Rembrandtplein. Ik werkte bij de salade toen ik de kans kreeg om als department head aan de slag te gaan in Vapiano Den Haag Buitenhof. Toen Vapiano Almere Citymall open ging, mocht ik mee als Assistent Restaurant Manager. Samen met het team hebben wij er keihard voor gewerkt om het restaurant op te starten.
Na 2 jaar ben ik weer terug naar Vapiano Den Haag Buitenhof gegaan om daar de Restaurantmanager te ondersteunen. Anno 2020 heb ik de kans gekregen ervaring op te doen op het hoofdkantoor als HR-medewerker.

Wat was jouw doel toen je bij Vapiano kwam werken?

Ik ben niet begonnen bij Vapiano om leidinggevende te worden. Pas nadat ik zag wat de ontwikkelmogelijkheden waren en hoe leuk de teams zijn, is de ambitie gaan leven.

Wat is jouw grootste Vapiano herinnering?

Ik heb heel veel herinneringen mogen maken bij Vapiano en het werken in verschillende restaurants heeft zijn charmes. Het openen van Almere Citymall als Assistent Restaurant Manager en alles wat daarbij kwam kijken zal ik nooit vergeten. Gevoelsmatig open je je eigen zaak en voelt het als jouw kindje.

Wat heeft Vapiano voor jou betekend de afgelopen jaren?

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen op meerdere vakgebieden. Ik heb heel veel verschillende mensen leren kennen waar ik wat van heb kunnen leren. Op alle plekken waar ik heb gewerkt, ben ik altijd warm ontvangen door de teams.
#Vapianofamilie