oo36oc25tm1hqgj57miume0vwh2xvs

Functie uitleg

Werken bij Vapiano betekent een goede combinatie van werken in een leuk team én leren! Wij leren je alles wat je moet weten. Binnen no-time weet jij producten volgens Vapiano standaarden klaar te maken, de perfecte pasta of pizza te serveren of de mooiste cappuccino te schenken. Wij streven naar een topkwaliteit voor onze gasten. Dit leren wij je door een combinatie tussen e-learning en on-the-job training.

Daarnaast zijn er voor alle medewerkers met vreugde en passie voor het werk vele doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf! Wanneer jij voldoende beschikbaar bent en het leuk vind om meer te leren is het altijd mogelijk een combinatie tussen de verschillende functies te maken.

Enthousiast geworden over één van onze vacatures?
Ben je gastvrij, vriendelijk en gezellig, dan pas jij in ons team!

Solliciteer snel en wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een gesprek!

Voorbereidingskeuken | Back of House

LA GANG DELLA MATTINA

De Back of House medewerkers doen het werk achter de schermen. We noemen ze ‘LA GANG DELLA MATTINA’ oftewel, ‘de bende van de ochtend’ omdat ze meestal in de ochtend aanwezig zijn om alles voor te bereiden. Er zijn 3 diensten in de BOH; Spoel/ schoonmaak, Manifattura en Prep. De manifattura medewerkers maken alle dolci’s en pasta’s dagvers waar Vapiano zo bekend om staat. De prep, of preparation, snijden alle verse groeten en portioneren de verse ingrediënten. En dankzij onze medewerkers Afwaskeuken kan iedereen met schone materialen te werk gaan.

Medewerk(st)er Voorbereidingskeuken (Prep)

#PREPARATORE

Als medewerk(st)er Prep, oftewel voorbereiding, draag jij zorg voor de bereiding van de producten. Jij zorgt ervoor dat alle groente en vlees volgens Vapiano standaard is gesneden en klaar gemaakt. Jij zorgt ervoor dat de koks in de voorkeuken onze gasten kunnen voorzien van onze heerlijke gerechten. Je werkt volgens de HACCP standaarden en zorgt ervoor dat deze ook door je collega’s nageleefd worden.

Een dag uit het leven van..

Als één van de eerste die binnenkomt kan jij zonder afleiding van je collega’s je dag starten. Zodra jij je Vapiano koksbuis aan hebt, controleer jij alle producten in de voorraadruimtes en koeling op de juiste tht. Op basis van jouw bevindingen stel jij de productielijst op en gaat aan de slag. Natuurlijk niet zonder muziekje op de achtergrond. Aan jou de taak om achter de schermen de sauzen en soepen klaar te maken en alle groentes te snijden en te portioneren. Ook de vlees- en visproducten marineer je alvast en bereidt deze volgens de standaarden.

Tegen 11 uur komt de levering binnen. Samen met je collega’s FIFO je de levering weg en controleer of je alles goed is binnen gekomen. Nu dat uit de weg is ga jij snel verder met het afwerken van jouw productielijst. De gasten staan immers al in de rij voor de lunch.

Nadat jij alles hebt kunnen afvinken van je productielijst maak je je werkplek schoon.
Morgen weer fris aan de slag!

Wat vragen wij van jou?

 • Je vind het leuk om voorbereidend werk te doen, of wilt dit graag leren
 • Doorpakken is jouw motto en je houdt graag het tempo erin
 • Zelfstandig werken is jou op het lijf geschreven
 • Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend voor jou
 • Je bent heel precies in het volgen van een recept
 • Specifieke ervaring niet nodig! Wij leren je alles!
Medewerk(st)er Manifattura

MAMA DELLA PASTA E DEI DOLCI

Als medewerk(st)er Manifattura maak jij alle pasta’s dagvers. Jij zorgt ervoor dat gastende hele dag kunnen genieten van onze verse pastasoorten. Daarnaast beantwoord jij de guilty pleasure van onze gasten door het maken van al onze dolci; koekjes, taartjes en desserts. Je werkt volgens de HACCP standaarden en zorgt ervoor dat deze ook door je collega’s nageleefd worden.

Een dag uit het leven van..

Als manifattura medewerker ben jij één van de eerste Vapianisti die aan het werk is. Zodra jij binnen bent stel jij de productielijst voor vandaag op en gaat aan de slag. Jij zorgt ervoor dat het juiste aantal kilo’s uit de pasta machine komen en verdeeld deze over de juiste hoeveelheden. Natuurlijk laat je de verse pasta eerst iets afkoelen.

Nog voordat er gasten zijn heb jij al een aantal pastasoorten van je lijst gestreept. Als de levering tegen 11 uur binnenkomt, help jij je collega’s deze uit te pakken en FIFO weg te zetten. Om weer verder te gaan met het afwerken van de productielijst.
Aangezien jouw werkplek zich in het hart van de zaak bevindt, zorg jij ervoor dat deze er ten allen tijden netjes uit ziet. Je verwarmd je oven voor en gaat aan de slag met de NY-style cheesecake. Jij hebt het helemaal onder de knie en zorgt voor een egale goudgele korst. Ondertussen ga je verder met de rest van de dolci. Na het afwerken van de productielijst en schoonmaken van jouw werkplek kijk jij vol trots naar de dolcikoeling en gaat met een tevreden gevoel naar huis.

Wat vragen wij van jou?

 • Je vind het leuk om voorbereidend werk te doen, of wilt dit graag leren.
 • Je vind het leuk om te bakken, of wilt dit graag leren
 • Doorpakken is jouw motto en je houdt graag het tempo erin
 • Zelfstandig werken is jou op het lijf geschreven
 • Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend voor jou
 • Je bent heel precies in het volgen van een recept
 • Specifieke ervaring niet nodig! Wij leren je alles!

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Medewerk(st)er Afwaskeuken

  DON SPOEL

  Als medewerk(st)er afwas zorg jij ervoor dat onze gasten voorzien zijn van schoon servies en bestek. Je zorgt ervoor dat je collega’s met schone materialen aan het werk kunnen. De vaatwasser is jouw grootste vriend en weet deze dan ook goed te gebruiken.

  Een dag uit het leven van..

  Als jij binnenkomt voor een openingsshift zorg jij voor de vloer van het restaurant en start jij jouw werkplek op. Jij zorgt ervoor dat alle afwas; potten, pannen, borden en bestek schoon gemaakt worden voor gebruik. Van alle kanten brengen collega’s spullen naar je toe, of hebben zij wat van jou nodig. Jij weet prioriteiten te stellen en weet precies hoe je jouw collega’s gerust moet stellen. Met jouw sterke armen zorg je ervoor dat de pastakoks niet zonder pannen komt te zitten en onze gasten niet zonder bestek. Jouw sluitdienst zit erop als je alle vaat van alle afdelingen is weggewerkt en jij jouw werkplek schoon hebt achter gelaten.

  Wat vragen wij van jou?

  • Fysiek (zwaar) werk is voor jou geen probleem
  • Presteren in de drukte is jou op het lijf geschreven
  • Hygiëne is jouw 2e naam
  • Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben, wij zullen je alles leren!

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Keuken | Kitchen

  LA GANG DELLA CUCINA

  Alle keukenmedewerkers worden opgeleid voor pizza-, pasta- en saladediensten. Keukenmedewerkers zijn niet bang om er een showtje van te maken, want onze gasten kunnen meekijken hoe hun gerecht vers wordt bereid. Er zijn drie posten in de keuken, waaronder; Pasta, Pizza, Salade.

  De Pastachefs zijn natuurlijk hèt gezicht van Vapiano. Draai je een pasta dienst? Dan krijg je daarom 9,5% toeslag op je salaris (ongeveer 1€ per uur extra).

  Keukenmedewerk(st)er Pasta

  LA BRIGATA DELLA PASTA

  Wie aan Vapiano denkt, denkt aan pasta. Als Keukenmedewerk(st)er Pasta ben jij hèt gezicht van Vapiano! Met jouw kookkunsten verzorg jij de gerechten voor onze gasten, terwijl zij met jou meekijken. Het ideale moment voor jou om het gerecht te personaliseren.


  Een dag uit het leven van..

  Bij het opstarten van de pastakeuken zorg jij ervoor dat alles klaar gezet om te starten. Jij vult de koelingen aan met de vers gemaakte groente- en vlees producten uit de prepkeuken en verse pasta’s uit de manifattura.

  Zodra de deuren van het restaurant openen is het jouw moment om te shinen. Jij voorziet onze gasten op een leuke en gastvrije manier, zo snel mogelijk van een perfecte pasta. Helemaal geen probleem voor jou! Door het on-the-job en online trainingsprogramma maak jij blindelings alle gerechten klaar. Je personaliseert het gerecht door in te spelen op de directe behoeftes van de gast. Dit doe jij uiteraard met een glimlach. Jouw shift zit erop zodra jij je werkplek grondig hebt schoongemaakt en aangevuld.

  Wat vragen wij van jou?

  • Je vind het leuk om te koken
  • Doorpakken is jouw motto en je houdt graag het tempo erin
  • In een teams verband of alleen, beiden geen probleem voor jou!
  • Je werkt het liefst in teamverband, maar kan ook zelfstandig werken
  • Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend voor jou
  • Je bent heel precies in het volgen van een recept
  • Specifieke ervaring niet nodig! Wij leren je alles!

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Keukenmedewerk(st)er Pizza

  LA BRIGATA DELLA PIZZA

  Als Keukenmedewerk(st)er Pizza voorzie je de gast van een vers bereidde pizza, geheel aangepast naar eigen smaak en voorkeuren.

  Een dag uit het leven van..

  Nadat jij je hebt omgekleed zet jij de pizza oven aan. De oven moet natuurlijk op temperatuur zijn als de eerste gasten binnen komen. Zodra jij de kwaliteit van de deegbollen gecheckt hebt en de voorraad na loopt, begin jij met het opstarten van het pizza en salade station. Je zorgt ervoor dat beide werkplekken met alle benodigdheden en producten aan gevuld zijn.

  Nog tijdens de oriëntatiefase van onze gasten, verwelkom je hun met een grote lach en neemt de bestelling op. Je hebt al een aantal pizzabodems gedraaid, dus hoeft deze alleen nog maar te beleggen. Je weet precies hoe jij onze gasten op een leuke en gastvrije manier zo snel mogelijk van een perfecte pizza moet voorzien. Helemaal geen probleem voor jou. Door het online- en on-the-jobtraining programma weet jij precies hoe je die heerlijke, verse Vapiano pizza’s bereid volgens onze eigen receptuur.

  Na een grondige schoonmaak van jouw werkplek zorg je ervoor dat jouw collega van de volgende ochtend in een volledig aangevulde keuken kan starten.

  Wat vragen wij van jou?

  • Je vind het leuk om met eten bezig te zijn met eten
  • Doorpakken is jouw motto en je houdt graag het tempo erin
  • Je werkt het liefst in teamverband, maar kan ook zelfstandig werken
  • Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend voor jou
  • Je bent heel precies in het volgen van een recept
  • Specifieke ervaring niet nodig! Wij leren je alles!

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Keukenmedewerk(st)er Salade

  LA BRIGATA DELL’ INSALATA

  Als keukenmedewerk(st)er Salade verzorg jij de koude hoofdgerechten, soepen en antipasti. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de pasta en pizza en ondersteunt hen daar waar nodig.

  Een dag uit het leven van..

  Zodra jij de keuken binnen loopt check jij of alles klaar staat voor jou om aan de slag te gaan. Terwijl jij net garnalen op de grill hebt gelegd voor de ene gast, neem je alweer de bestelling van de volgende op. Zo zorg je ervoor de gasten niet te lang hoeven te wachten.

  Het is jouw werk om onze gasten op een leuke en gastvrije manier zo snel mogelijk van een perfecte salade te voorzien. Je hebt contact met iedere gast voor wie je het eten bereid en maakt het precies klaar volgens zijn/haar wensen, dit doe je uiteraard met een glimlach.

  Tijdens jouw shift werk je nauw samen met je collega’s bij de pizza en ondersteunt hen waar mogelijk, mits jouw eigen werkplek in orde is.

  Wij leren jou via ons online en on-the-job trainingsprogramma precies hoe je die heerlijke, verse Vapiano salades bereid volgens onze eigen receptuur.

  Wat vragen wij van jou?

  • Je vind het leuk om met eten bezig te zijn met eten
  • Doorpakken is jouw motto en je houdt graag het tempo erin
  • Je werkt het liefst in teamverband, maar kan ook zelfstandig werken
  • Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend voor jou
  • Je bent heel precies in het volgen van een recept
  • Specifieke ervaring niet nodig! Wij leren je alles!

   

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Bediening | Service

  LA GANG DEI CAMERIERI

  Servicemedewerkers zorgen ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt en dat het restaurant altijd netjes is. Gastvrijheid zit in hun genen, service with a smile! Er zijn drie posten in de service; de bar, de runner en de host. De runners serveren de bestellingen en de drankjes die onze barista’s klaarmaken. Runners moeten vaak hard lopen en zijn daarom onze ware atleten! De host, onze casanova, zorgt voor een warm welkom en dat onze gasten goed geholpen worden.

  Host(ess)

  CASANOVA

  Een dag uit het leven van..

  Als Hostess ben jij het eerste en het laatste gezicht van Vapiano dat onze gasten zien. Je verwelkomt de gasten en legt hen het Vapiano systeem uit. Je zorgt ervoor dat iedereen een warm welkom krijgt en goed geholpen wordt. Je neemt bestellingen aan bij de kassa of via de telefoon en springt bij waar nodig. Daarnaast zorg je dat er plantjes op tafel staan en het restaurant er op en top uit ziet. De host weet de gasten te charmeren en is daarom onze eigen Vapiano Casanova.

  Runner

  L’ATLETA

  Een dag uit het leven van..

  Als Runner ben je ervoor verantwoordelijk dat het gehele terras en of restaurant zo snel mogelijk wordt voorbereid en wordt opgeruimd om nieuwe gasten te kunnen ontvangen. Je brengt bestellingen naar de tafels en haalt lege borden uit. Je neemt drankjes en desserts op en je zorgt dat iedereen goed geholpen wordt. We weten allemaal dat er niets erger is dan een leeg glas.. Daarom zorg je ervoor dat er nooit lege glazen te vinden zijn bij Vapiano. Je loopt soms lange afstanden op een avond en je bent daarom een ware atleet.

  Bar

  IL/LA BARISTA

  Een dag uit het leven van..

  Waneer je een bardienst staat, voorzie je de gasten van het drankje dat zij bestellen, dit kan een frisje zijn, maar ook een perfect bereide Latte, natuurlijk graag in combinatie met een Dolci! De Barista is als de kok in de keuken; Je weet vrijwel alles van de techniek van het bereiden van de verschillende koffies en drankjes. Je zet de bestellingen klaar voor de runners om naar de tafels te brengen en zorgt dat de bar bijgevuld wordt en alles netjes blijft.

   

  Wat vragen wij van jou?

  • Je kijkt graag om je heen om te zien wat er nog opgeruimd moet worden
  • Je vind het leuk om het gasten naar de zin te maken
  • Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben, wij kunnen je alles leren!
  Leidinggevende | Management
  Supervisor

  ALLENATORE/ALLENATRICE

  Als supervisor ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van de nieuwe medewerkers van een afdeling binnen Vapiano (Back of House, Keuken of Bediening). Je voert evaluatiegesprekken met nieuwe medewerkers onder begeleiding van de departement head. Daarnaast ondersteun je de department head van jouw afdeling door te helpen bij taken zoals het invullen van HACCP-lijsten, collega’s coachen en bestellingen doen.

  Hoe ziet je dag eruit?

  Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van nieuwe collega’s en zorgt voor ondersteuning voor het team. Jij bent in principe het eerste aanspreekpunt van het team en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden gebeuren volgens Vapiano Standaard. Je denkt mee over verbeteringen, aanpassingen, het trainen van nieuwe collega’s etc. Jij ondersteunt de plannen van het management en komt met ideeën om jouw afdeling te optimaliseren. Dit alles doe je natuurlijk met een glimlach!

  Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een voorbeeld in gastvrijheid
  • Je vindt het leuk om te trainen
  • Je kunt een jong team motiveren en enthousiasmeren
  • Je bent representatief en begrijpt dat je tijdens jouw werk altijd het merk Vapiano representeert
  • Je bent flexibel beschikbaar

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Department Head

  IL CAPOBRIGATA

  Een department head is verantwoordelijk voor begeleiding en ondersteuning van de medewerkers van een bepaalde afdeling binnen Vapiano. Je maakt de roosters van jouw afdeling en bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en voor de gasten. Je coacht supervisors om te groeien in hun leidinggevende rol en coördineert alle dagelijkse taken zoals schoonmaak en bestellingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het management van een shift waarvoor je aanwezig hebt. Je weet daarom wat op elke afdeling moet gebeuren, regelt de pauzes en ondersteunt het team door bij te springen tijdens de drukke momenten. Als department head ben je dus tijdens de shift verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het gehele restaurant, en ben je een luisterend oor voor de medewerkers van jouw afdeling.

  Hoe ziet je dag eruit?

  De Departement Head is tijdens zijn of haar shift verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in alle afdelingen van de betreffende Vapiano vestiging. Dit betekent dat jij het restaurant kunt openen en/of sluiten, van alle afdelingen voldoende weet om bij te kunnen springen op drukke momenten, je reageert adequaat bij ziekmeldingen. Naast het leiden van de shift heb je ook de verantwoordelijkheid voor één van de teams (keuken, service, etc.), samen of in overleg met de Restaurant Manager voer je sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken en geef je feedback aan collega’s. Je denkt mee over verbeteringen, aanpassingen, het trainen van nieuwe collega’s etc. Je krijgt een intensieve interne opleiding volgens de Vapiano richtlijnen om je voor te bereiden op deze functie.

  Wat vragen wij van jou?

  ·         Je bent een voorbeeld in gastvrijheid
  ·         Je kunt een jong team motiveren en enthousiasmeren
  ·         Je bent representatief
  ·         Ervaring in een leidinggevende functie is een pré
  ·         Kennis van HACCP en BHV is een pré
  ·         Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  ·         Je bent flexibel beschikbaar

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Assistent Restaurant Manager

  IL SOTTOCAPO

  De Assistent Restaurant Manager zorgt er samen met de Restaurant Manager voor dat alle Vapianisti opgeleid en gemotiveerd zijn om hun werk te verrichten. Daarnaast is de ARM er verantwoordelijk voor dat alle werkzaamheden positief bijdragen aan de uitgangspunten van Vapiano. Hij/zij signaleert behoeften van gasten en geeft leiding aan de verschillende head of departments. Ook heeft hij/zij een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze problemen op. De Padrino en de Sottocapo zorgen ervoor dat de personeelskosten en foodcosts goed in de hand zijn en dat alle kernwaarden worden nageleefd.

  Hoe ziet je dag eruit?

  Als Assistent Restaurant Manager ben jij samen met de Restaurant Manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in deze vestiging van Vapiano. Je zorgt ervoor dat alle Vapianisti goed ingewerkt, opgeleid en gemotiveerd zijn om hun werkzaamheden te kunnen voldoen volgens de Vapiano standaarden. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid dat alle werkzaamheden positief bijdragen aan de uitgangspunten van Vapiano. Je geeft leiding aan de verschillende managers en signaleert behoeften van gasten, je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze problemen op. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het mede selecteren van nieuwe Vapianisti, uitvoeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken, feedback en waarschuwingsgesprekken, zorgdragen dat het bedrijfsreglement en verzuimdossier wordt nageleefd. Verder zijn er nog de financiële en HR rapportages die correct ingevuld en/of aangeleverd moeten worden.

  Wat vragen wij van jou?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Assistent Restaurant Manager met een succesvol afgeronde opleiding voor een gastronomisch beroep, met goede kennis van de manier van werken binnen Vapiano en ambitieuze plannen voor de toekomst. Je hebt leidinggevende ervaring in de Horeca (o.a. het openen en sluiten van een dienst en rapportages maken). Je hebt oog voor kwaliteit en servicebeleving en bent in staat hierover feedback te geven. Verder ben je een voorbeeld voor anderen in houding en gedrag en heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.

  Restaurant Manager

  IL PADRINO

  De Restaurant Manager is verantwoordelijk voor alle activiteiten van het Vapiano Restaurant, waarbij hij/zij gebruik kan maken van het aanbod van centrale diensten (b.v. overkoepelende inkoop, administratie, personeelszaken, sales en marketing). Hij/zij is verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve doelstelling en is eindverantwoordelijk voor het imago en identiteit en alle taken die dat met zich meebrengt. Van het selecteren van nieuwe medewerkers, uitvoeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken tot het zorgdragen voor het naleven van het bedrijfsreglement en natuurlijk bijspringen in een van de stations tijdens de drukke momenten. De manager weet de juiste sturing te geven aan het team en zorgt voor een goede teamspirit en optimaal werkplezier.

  Hoe ziet je dag eruit?

  Als Restaurant Manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in deze vestiging van Vapiano. Je zorgt ervoor dat alle Vapianisti goed ingewerkt, opgeleid en gemotiveerd zijn om hun werkzaamheden op een gastvrije manier te kunnen voldoen volgens de Vapiano standaarden. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid dat alle werkzaamheden positief bijdragen aan de uitgangspunten van Vapiano. Je geeft leiding aan een Assistent Restaurant Manager en de verschillende managers en signaleert behoeften van gasten, je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze problemen op.

  Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het selecteren van nieuwe Vapianisti, uitvoeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken, feedback en waarschuwingsgesprekken, zorgdragen dat het bedrijfsreglement en verzuimprotocol worden nageleefd en natuurlijk bijspringen in een van de stations tijdens de drukke momenten. Verder zijn er nog de financiële en HR rapportages die correct ingevuld en/of aangeleverd moeten worden. Je werkt veel met targets en budgetten, daarnaast zet je je zelf ook in voor de proactieve Marketing acties in jouw eigen vestiging.

  Wat vragen wij van jou?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Restaurant Manager met een succesvol afgeronde opleiding voor een gastronomisch beroep, met goede kennis van de manier van werken binnen Vapiano en ambitieuze plannen voor de toekomst. Je hebt leidinggevende ervaring in de Horeca (o.a. het openen en sluiten van een dienst en rapportages maken). Je hebt oog voor kwaliteit en servicebeleving en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Verder ben je een voorbeeld voor anderen in houding en gedrag en heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  Wil je solliciteren?

  Je kunt bij de vestiging van jouw voorkeur zien of wij op zoek zijn naar collega’s.