Onze 
Vapiano
familie

Over ons

Hallo daar, culinaire avonturier! Heb je ooit gedroomd van werken in een bruisende omgeving waar elke dag een viering van het leven is? Bij Vapiano, met vestigingen in meer dan 30 landen, zijn wij niet alleen een team, maar een grote, gezellige familie. En we zijn op zoek naar jou!

Werken bij

Stel je voor: lange eikenhouten tafels die niet alleen een plek zijn voor heerlijke maaltijden, maar ook voor verhalen, gelach, en nieuwe vriendschappen. Bij Vapiano is het onze missie om een ontspannen en vrolijke sfeer te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Als Vapianisti krijg jij...

20

% personeelskorting 💸

50

% korting bij Van der Valk 🦜

Flexibele uren 🍕

Open
keuken


Of je nu passie hebt voor het bereiden van verse pasta, het bakken van de perfecte pizza, of het samenstellen van de meest verrukkelijke salades en antipasti, bij Vapiano kun je jouw culinaire kunsten laten zien. In onze open keuken, het kloppende hart van Vapiano, bereid je gerechten vers en precies naar de wens van onze gasten. En met een kruidentuin binnen handbereik, zorg jij ervoor dat elk gerecht die speciale smaak krijgt die het verdient.

Onze kernwaarden

Bij Vapiano zijn onze kernwaarden niet zomaar woorden; ze vormen de basis van alles wat we doen. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een team dat toegankelijkheid, gastgerichtheid, plezier en gemak hoog in het vaandel draagt. Laat me je meenemen op een korte reis door deze kernwaarden en hoe ze jouw werkervaring bij Vapiano zullen verrijken.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid betekent dat iedereen welkom is, van studenten tot families. Ook binnen ons team krijgt iedereen de kans om te groeien, ongeacht achtergrond of ervaring. Wij leren je alles met de juiste motivatie!

Gastgerichtheid

Gastgerichtheid draait om het bieden van een unieke en persoonlijke ervaring. Jouw vriendelijkheid en aandacht maken het verschil, vanaf het moment dat de gasten binnenkomen tot ze weer vertrekken. 

Plezier

Plezier staat centraal in ons werk. Een positieve sfeer maakt niet alleen onze gasten blij, maar ook ons team. Samen lachen, successen vieren en uitdagingen aangaan hoort er allemaal bij.

Gemak

Gemak betekent dat we het onze gasten en medewerkers zo eenvoudig mogelijk maken. Met duidelijke procedures en moderne technologieën zorgen we ervoor dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: een geweldige ervaring creëren voor onze gasten. 

Vapiano pasta
Vapiano offset image employee in restaurant

 CHI VA PIANO  
 VA SANO E VA 
 LONTANO  

Onze filosofie? "Chi va piano, va sano e va lontano" – Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid. Deze levenshouding is precies wat de sfeer in onze restaurants tekent. En jij, als potentiële Vapianisti, bent de sleutel tot het brengen van deze filosofie naar onze gasten.

Dus, als je deel wilt uitmaken van een internationaal, groeiend en dynamisch team, en als je klaar bent om met ons de wereld van Vapiano te ontdekken, wacht dan niet langer! Kom bij ons en help ons om levensvreugde te verspreiden, één gerecht per keer.

Lijkt dit je wat? Ontdek onze vacatures of solliciteer direct en laten we samen deze culinaire reis beginnen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.