cover-image

 Julia van Zandwijk 

Julia van Zandwijk
HR adviseur
Recruiter img
Julia van Zandwijk
HR adviseur

Hallo daar! Ik ben Julia van Zandwijk, jouw enthousiaste HR-adviseur bij Vapiano.

Met een diploma in Human Resource Management van Avans Hogeschool in Breda op zak, ben ik sinds 1,5 jaar met veel plezier onderdeel van het Vapiano-team. Elke dag opnieuw geniet ik ervan om in contact te staan met mensen en hen te ondersteunen in hun professionele groei en ontwikkeling.

Als HR-adviseur streef ik ernaar om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Of het nu gaat om het helpen bij persoonlijke ontwikkeling, het oplossen van problemen of het vieren van successen, ik ben er om te zorgen dat iedereen zijn of haar potentieel volledig kan benutten.

Bij Vapiano draait het om meer dan alleen werken; het gaat om het opbouwen van een gemeenschap. Na een dag hard werken, sluit ik graag af met de heerlijke gerechten van Vapiano. Mijn absolute favoriet is de pasta bolognese met een extra vleugje chilipeper. Er gaat niets boven een smaakvolle maaltijd om de dag perfect af te ronden!

Laten we samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden en plezier!

Bel me terug

Vacatures waar je bij mij voor terecht kan:

job-image
32-40 uur, Weekendbeschikbaarheid Tilburg Piusplein 3.000 - 4.000
job-image
32-40 uur, Weekendbeschikbaarheid Eindhoven Heuvelgalerie 3.000 - 4.000
job-image
32-40 uur Vapiano Hoofdkantoor 3.500 - 4.000
Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.