Interview met de Manager van Vapiano Rotterdam Binnenrotte
Vapianisti's 30 Jun 2021 door Julia van Zandwijk

Vandaag hebben we een gezellig gesprek gehad met de manager van Vapiano Rotterdam Binnenrotte. Hij deelde zijn ervaringen, favoriete momenten en wat werken bij Vapiano zo speciaal maakt.


Wat vind jij het leukste aan je werk bij Vapiano?

"De diversiteit van het werk en de vrolijke leuke mensen waar ik dagelijks mee mag werken zorgen ervoor dat Vapiano een enorm leuke en leerzame werkplek is."

 

Hoe ben je bij Vapiano terechtgekomen en welke stappen heb je gemaakt?

"Ik ben begonnen als stagiaire tijdens mijn opleiding ondernemend horeca en management. Hierna heb ik alle mogelijke stappen doorlopen en ben ik uiteindelijk als restaurantmanager aan het werk gegaan."

 

Hoe lang werk je al bij Vapiano?

"Ik werk nu precies 8 jaar bij Vapiano."

 

Welk moment is je altijd bijgebleven?

"De eerste dagen dat ik mocht werken en de eerste dingen van de horeca leerde. Specifiek vond ik het altijd het leukste om in de bediening latte-art te mogen maken."

 

Wat vind je het leukste om te doen? Welke afdeling?

"Alle afdelingen zijn divers, dat maakt het moeilijk om er één te kiezen want ik hou van afwisseling. Zelf kies ik dan toch voor pasta koken omdat je dan kan zien hoe mensen genieten van je gerechten."

 

Kan je Vapiano beschrijven in drie woorden?

"Gezellig, afwisselend en actief."

 

Wat zou je zeggen tegen mensen die bij ons komen werken?

"Als je van werken houdt in een drukke, actieve maar gezellige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn, je voorbereid wordt voor de toekomst en ook iedereen welkom is, is Vapiano de perfecte plek voor jou!"

 

Wat is je favoriete gerecht?

"Dat is voor mij de Gamberetti Spinaci."

Bij Vapiano Rotterdam Binnenrotte draait het allemaal om passie voor eten en een gezellige werksfeer. Of je nu geniet van het bereiden van heerlijke pasta’s of latte-art maakt, bij Vapiano is er altijd ruimte voor groei en plezier. Heb jij ook zin om deel uit te maken van dit enthousiaste team? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

 

Relevante vacatures

job-image
32-40 uur Vapiano Hoofdkantoor 3.500 - 4.000
Nieuw
job-image
32-40 uur Tilburg Piusplein 16,35 - 16,35
job-image
32-40 uur Utrecht Hoog Catharijne 16,35 - 16,35

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.